Historik

PORT 25 startades av Maths Janson som en ren återförsäljare av kontorsinredning året va 1991 platsen Dalgatan 25 i Södertälje efter 17 år på Konfac. Vi flyttade till Södermalm och Ringvägen 1995 och efter 6 år till Sickla köpkvarter, senast 2009 gick flytten till Nacka Strand och Cylindervägen 12.
Idag fungerar PORT 25 som en inrednings-partner för företag, återförsäljare och arkitekter, vi har också blivit lite specialiserade på våra agenturer för Tyska Sedus och Spanska STUA.

Hur jobbar vi?

Vi rekomenderar bra lösningar och produkter, vi tar hand om inredningens funktion och hjälper slutkunden till ett bra användande. När ni har behovet tar vi hand om resten, vi gör inte allt själva utan samarbetat med våra proffsiga partners i vårt nätverk för att på bästa sätt välja passande personer för varje uppdrag, ofta tillverkare, montörer, snickeri eller inredningsarkitekt för bästa resultat, ljusdesign för att få till bästa tänkbara ljus, mattläggare för att få in vår golvlösning eller våra sömmerskor som syr gardiner.

Vad vi har gjort?

I och med att vi funnits i branschen i snart 40 år har vi naturligtvis hunnit skaffa oss lite erfarenhet och många nöjda kunder, senast gjorde vi en leverans av arbetsstolarna till Settervalls Advokatkontor, LINDAL i Uppsala, Bain & Co Sthlm, Crossline-stolar till KTH, Black Dot net till HSB men vi gör också helheten som Socialdeokraternas nya HK i Stockholm tillsammans med FRAM-Ark, 4-5 kontor åt Fastighetsbyrån, OUTOKUMPUs HK i Waterfront Building samt kontor, konferens och restaurang åt ICA Maxi i Nacka och Haninge men vi har många, många andra både mindre och större kontorsprojekt på gång.

Vart är vi på väg?

Vi har agenturen för Tyska SEDUS som känns som ytterligare ett stadigt ben att stå på i vår fortsatta utveckling att skaffa våra kunder fördelar i valet av sin nya inredning, vi håller gärna i helheten tillsammans med våra partners!

Kontakta oss redan idag!